Kasvomaksu

Nopea ja turvallinen tapa maksaa

1

Lataa sovellus

Voit ladata Kasvomaksu by Pivo -sovelluksen sovelluskaupastasi.

App Storesta iOS 11.0 tai uudempi, tai Google Playsta Android 8.0 tai uudempi.

2

Rekisteröidy

Rekisteröi maksukorttisi ja luo kasvotunniste sovelluksessa.

3

Maksa kassalla

Maksa ostoksesi kassalla olevalla kasvomaksutabletilla.

Ensimmäisen ostoksen yhteydessä tablet pyytää skannaamaan QR-koodin tabletin näytöltä sovelluksellasi.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kasvomaksaminen on uusi tapa maksaa ostokset kivijalassa ilman että korttia tarvitsee fyysisesti näyttää kassapäätteeelle.

Käytännössä maksutapahtuma suoritetaan hyödyntäen palveluun liitettyä maksukorttia siten, että ostos varmistetaan tunnistamalla henkilö biometrisen kuvakartan avulla. Teknologia vertaa maksajan kasvoja järjestelmään kameran kautta jo talletettuun kuvakarttaan.

Kun asiakkaan kasvot on tunnistettu, maksaminen tapahtuu hyvin yksinkertaisesti ilman matkapuhelinta, maksukorttia, käteistä tai muuta totuttua maksuvälinettä. Tämä tekee maksamisesta nopeaa ja vaivatonta.
Kasvomaksun käyttö on turvallista. Asiakas näkee häneltä tehdyt Kasvomaksun veloitukset puhelimensa kasvomaksusovelluksesta ja jokainen uusi maksu lähettää ilmoituksen asiakkaan puhelimeen. Mikäli jokin maksu ei olisi oikeellinen, selvitämme asian asiakkaan kanssa ja tarjoamme sovelluksesta kanavan yhteydenoton tekemiseksi.
Emme koskaan säilö käyttäjien kuvia pysyvästi, mutta ostotilanteessa tehtyä kasvotunnistusta pidetään järjestelmässä tallessa 45 vuorokautta. Tarvittaessa kuvaa voidaan käyttää väärinkäyttötapauksen selvittämiseksi. Malli on tuttu esimerkiksi nostoautomaateista.
Kasvomaksamista pääset kokeilemaan valituissa Antell-ravintoloissa

  • Antell Tori, Antell Vääksy ja Antell Arkadia, Helsinki
  • Antell Puutori, Turku
  • Antell Saimaa, Lappeenranta
  • Antell Puistonkulma, Oulu